Българин попадна във фокуса на медийното внимание в Турция, след

...
Българин попадна във фокуса на медийното внимание в Турция, след
Коментари Харесай

Бившият шеф на затвора във Варна със скандални подробности за убития в Истанбул Милен

Българин попадна във фокуса на медийното внимание в Турция, откакто нахлу с мачете в заведение в Истанбул. БЛИЦ заяви за случая с Милен Бахчеванов през вчерашния ден.

Полицията е употребила водна бликам и сълзотворен газ, само че не е могла да го обезвреди. Българинът е бил прострелян в крайници и по-късно е умрял в болница.

Има информация, че българинът е бил престъпно проявен.

Генералният ни консул в Истанбул с нови данни за българина, убит след кръвопролитие в заведение

Все още няма публична информация за случая, подадена от турските управляващи към българската дипломатическа задача в Турция, заяви генералният ни консул в Истанбул Ангел Ангелов.

Личността на нашия съотечественик обаче към този момент е открита и случаят е доказан.

"По всяка възможност става дума за човек с психологично разстройство или под въздействието на мощни опиати, защото дейностите му са били несъответстващи, нападателни ", заключи генералният ни консул.

Той е влезнал в югоизточната ни съседка на 14 януари.

Министерство на вътрешните работи с изключителни вести за българина, вилнял с мачете в Истанбул ВИДЕО

Оказва се, че убитият в Истанбул българин е имал престъпни прояви в предишното и е добре прочут на Росен Желязков – някогашен началник на пандиза във Варна от 2001 до 2014 година, по-късно началник на пандизите у нас, а в този момент – юрист.

Желязков е разпознал лицето по оповестените имена и възрастта му в медийни изявления. Човек със същото име е лежал във варненския затвор, когато Желязков е бил началник там.

Припомняме, че в БЛИЦ също е излизала информация за буйствата на Милен Бахчеванов.

Бившият началник на пандиза във Варна го дефинира като „ проблематичен пандизчия “ пред bTV. Според Желязков убитият е страдал от параноидна шизофрения и е имал податливост към самоагресия, самонаранявал се е и е правил опити за самоубийство, поради което е бил настанен в Психиатричната болница към пандиза в Ловеч.

Росен Желязков не знае какво е правел убитият българин в Истанбул, само че показа, че съгласно него държанието му приказва тъкмо за същата обстановка и „ може би това е композиция от алкохол и опиати “, както и прекъсване на медикаментите.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР