Българин почина при ски инцидент навръх Нова година в курорт

...
Българин почина при ски инцидент навръх Нова година в курорт
Коментари Харесай

Мистерия със смъртта на българин навръх Нова година в Пенсилвания! Близките му издирват свидетели

Българин умря при ски случай точно на Нова година в курорт в Пенсилвания. Михаил Попов е бил открит в безсъзнание на писта на Whitetail Resort в неделя. Спасителните екипи установяват гибелта му, оповестява bg-voice.com.
Попов е открит в 10 часа сутринта на 31 декември, а чиновниците на ски патрула са му приложили първа помощ и сърдечен масаж, само че безрезултатно. Патрулът пренесъл Попов до близкия медицински пункт. "Разследване на случая тече сега и нямаме спомагателна информация нито за скиора, нито случая ", се споделя в известието на Дон Макаскил, общоприет управител на Whitetail Resort.
Какво тъкмо се е случило с Попов в последния ден на предходната година остава тайнственост. Неговата брачна половинка Дора Якова разгласява във фейсбук апел към всички, които може да станали очевидци на случая, имат видео, фотоси или информация, да се свържат с нея. Тялото на Попов е намерено на пистата Limelight - една от по-трудните в курорта, който се намира покрай Вашингтон.
Семейството живее в региона на Вашингтон от към 15 години. Михаил Попов е компютърен инженер. Неговата брачна половинка Дора Якова е родом от Карлово и дълготраен управител в Международния валутен фонд. Те имат две дъщери, които също живеят в региона на американската столица.
Екипът на Whitetail Resort изрази своите най-дълбоки съболезнования към фамилията на Попов.
При ски случай в Калифорния през януари 2012 година пострада сътрудникът на BG VOICE Христофор Караджов. С огромна скорост той излетя от пистата и се удари с тил в дърво. В резултат Фори остана неподвижен от кръста надолу.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР