Българин обвинен за измами с кредитни карти е екзекутиран със

...
Българин обвинен за измами с кредитни карти е екзекутиран със
Коментари Харесай

Българин и съпругата му са екзекутирани в дома им в Кейптаун

Българин упрекнат за измами с кредитни карти е екзекутиран със брачната половинка си в дома им в Кейптаун , оповестява " Хералд лайв ". Полицията оповестява, че са разкрили Ангело Димов и втората му брачна половинка Неси Пеева в Берклиет, с огнестрелни рани в главите им.

Според полицейски източник двойката е стояла с лице към екзекуторите си, което допуска, че " са приели ориста си ". Техните преносими компютри и мобилни телефони са откраднати, допълват от полицията. Двамата са живели в наетия дом с 6-годишната си щерка.

Едно от кучетата им също е убито , макар че съседи разясняват, че не са чули нищо.

Българското посолство в Претория разяснява, че момичето е в безвредни ръце. " Що се отнася до нещастието с българските жители Незабравка Пеева и Анджело Димов, бихме желали да уведомим, че се грижим за малолетното им момиче ", показва посолството в имейл до TimesLIVE. Посолството удостоверява, че е " непрекъснато във връзка " с околните на Димов и Пеева.

Пеева е притежател на The Cake Witch, занимаваща се с торти за рождени дни и сватби. Работила е в ресторант Newlands, преди да се срещне с Димов.

Семейна другарка разяснява, че бизнесът на Пеева е сполучлив, само че тя не знаела нищо за бизнеса на брачна половинка си. 27-годишният наследник на Димов, от първия му брак, е бил настанен в къща в градината. Той е бил съществено ранен при мотоциклетна злополука през декември и прекарва известно време в кома, преди да се върне за малко в България, с цел да се възвърне.

Източник разяснява, че през декември, бизнес сътрудникът на Димов, който живее в Токай, е станал жертва на въоръжен обир в къщата си и от този момент е надградил оградата на къщата си и е поставил в бронирани стъкла. Запознати със фамилията, подозрителни за активността на Димов, считат, че може да има връзка сред двете закононарушения.

Източници, близки до следствието, декларират, че Димов се е занимавал с проектирането и построяването на устройства за сканиране на карти, сложени на банкомати.

Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР