Българин, който има и канадско гражданство и е бил обект

...
Българин, който има и канадско гражданство и е бил обект
Коментари Харесай

Хванаха българин, издирван в САЩ заради присъда от 25 години затвор

Българин, който има и канадско поданство и е бил обект на интернационално търсене поради произнесена против него в Съединени американски щати присъда от 25 години затвор, бе арестуван в Италия. Това оповестява италианското издание " Венеция тудей ", представено от Българска телеграфна агенция.

Името на българина не се оповестява. Той е на към 50 години. Арестуван е тази нощ във Венеция, където бил отседнал в първокласен хотел със брачната половинка си. Очаква се апелативен съд да задейства процедурата по изгонването на арестувания към Съединени американски щати.

Българинът е бил наказан предходната година от областен съд в Ню Йорк по обвинявания в машинация и пране на пари. Той направил въпросните закононарушения от 2008 година до 2015 година

През 2015 година българинът е бил задържан, само че по-късно пуснат под гаранция. Според обвиняването, дружно със съучастници, чрез разнообразни схеми и закани, съумял да измами хиляди американски жители. Щетите били за общо 2 милиона $. Парите са изнесени отвън Съединени американски щати чрез интернационалните банкови мрежи.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР