Българин има огромната чест да бъде личен шофьор на един

...
Българин има огромната чест да бъде личен шофьор на един
Коментари Харесай

Бивш играч на Локо вози краля на порноидустрията

Българин има голямата чест да бъде персонален водач на един от двамата притежатели на Уест Хям. Сензационната вест разкри пред организация БЛИЦ меродавен източник от английската столица.

Въпросният земляк се споделя Деян Генчев, който има голям опит зад кормилото и е прочут със своя професионализъм. Бившият халф на Локо (Сф) и Черно море живее от близо 20 години в Лондон, прякорът му е Дишката, а някъде от две години е ВИП-шофьор в Уест Хям.

Припомняме, че босовете на „ чуковете ” са Дейвид Съливан и Дейвид Голд. Двамата са едни от царете на международната порноиндустрия и нейни създатели във Англия.

Започват бизнеса си с еротични фотоси, след което той минава през сексшопове, секссписания, с цел да се стигне до порно филмите и уеб страниците.

Съливан натрупва първия си милион, когато е, забележете, единствено на 25 години. В момента неговото финансово положение и това на Голд е над милиард паунда.

Двамата навлизат във футбола, откакто поемат първо издръжката на ФК Бирмингам, а от 2010 година станаха съсобственици на Уест Хям.

През лятото те направиха гражданска война в лондонския клуб, откакто назначиха за управител Мануел Пелегрини и пръснаха 100 милиона паунда за селекция. Стартът на чилийския експерт беше призрачен – четири следващи загуби.

След това обаче Уест Хям стартира да влиза в темп и сега е в голям напредък – четири следващи победи и девето място във краткотрайното класиране на Висшата британска лига.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР