Българин е сред пострадалите при серията нападения с нож в

...
Българин е сред пострадалите при серията нападения с нож в
Коментари Харесай

Има българин сред намушканите в Бирмингам

Българин е измежду потърпевшите при серията набези с нож в Бирмингам в неделя през нощта, при която един почина и седем души бяха ранени. Името на Димитър Бъчваров бе обявено при започване на правосъдния развой по случая.

За нападението е арестуван 27-годишният Зефаная Маклауд. Полицията още не разкрива какви са били претекстовете му. Самият той слушаше повдигнатите му обвинявания, криейки лицето си с ръце,

Прокурор Сузан Луелин съобщи, че решението да бъде упрекнат за гибелта на един човек и за опит за ликвидиране на още седем е взето вследствие на показани от полицията доказателства. На този стадий се счита, че нападенията са осъществени на инцидентен принцип и не са свързани с проведена престъпност или тероризъм.

Убитият е чиновник на университета в Шефилд. 23-годишният Джейкъб Билингтън бил с група другари, които се забавлявали, когато офанзивата стартира половин час след среднощ. Намушкан е съдбовно с нож във врата.

Негов другар, също на 23 година, е атакуван на близка улица. Състоянието му към момента е сериозно, както и на 22-годишна жена. Останалите са в по-леко положение и част от тях са изписани от болничното заведение.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР