Българин е прострелян смъртоносно в Индонезия от полицията при опит

...
Българин е прострелян смъртоносно в Индонезия от полицията при опит
Коментари Харесай

Застреляха българин в Индонезия

Българин е прострелян смъртоносно в Индонезия от полицията при опит да нападне служителите на реда по време на ареста си в град Тангеранг в провинция Бантен, оповестява индонезийското издание "Джакарта пост ".

Българинът е бил обвинен в скимиране на банкови карти.

До ареста на мъжа се стигнало след следствие на полицията в различен индонезийски град - Йогякарта в провинция Ява. Полицаите проучвали случаи на скимиране на банкови карти и по този начин стигнали до обвинения, който обитавал в Тангеранг.

Полицията в Йогякарта дружно с полицията на столицата Джакарта подхванали интервенция по арестуването на обвинения. По време на ареста той се опитал да нападне служителите на реда с ножче, прикрепено към катарамата на колана му и бил прострелян смъртоносно, описа представителят на полицията в Джакарта Арго Юмоно.

При обиск на дома на обвинения са били открити 940 скимирани карти, три преносимия компютър, девет камери за "шпиониране " на пин кодовете, скимиращи устройства и устройство за шифроване на данни. Заподозреният е конфигурирал скимиращи устройства на редица банкомати в Тангеранг, Батам, Йогякарта, Соло, Бали и Бандунг, съобщи представителят на полицията в Джакарта. Заподозреният бил подпомаган от още двама души, които се търсят.

До следствието се стигнало, откакто 13 март десетки клиенти на банката Ракят Индонезия (Bank Rakyat Indonesia) съобщили за загуби по сметките си.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР