Българин е починал на борда на самолет по пътя към

...
Българин е починал на борда на самолет по пътя към
Коментари Харесай

Българин издъхна в самолет на връщане от екскурзия в Египет, започна проверка

Българин е умрял на борда на аероплан по пътя към България след екскурзия в Египет. За случая сигнализира Александрина Панайотова, която пътувала с групата. Вчера тя разгласява информация във Facebook. Информацията бе доказана от Министерството на външните работи.

Тази заран Министерството на туризма стартира инспекция на туроператорите, които са организирали.

Дружество „ Абакс “ и компания „ Posoka.com “ имат годна застраховка „ Отговорност на туроператорa “, твърдят от ведомството.

Българите били в египетския курорт от 17 до 23 ноември, след което отпътували за Кайро. Александрина споделя, че в Хургада са били настанени при ужасни условия - наложило се да се хранят на открито и да молят да чистят в допълнение стаите им. В Кайро било по-добре. Там на един от по-възрастните пасажери му прилошало, а лекари предположили, че става въпрос за хранително натравяне в предходния хотел.

Стабилизирали положението му и го качили в инвалидна количка на самолета за под наем полет на българска компания от египетската столица до София. Във въздуха мъжът се почувствал зле и преди да кацнат на летището умрял. Лекарите на борда не съумели да го спасят, те считат, че мъжът е умрял от инфаркт.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР