Българин е част от историческото постижение за отбора на Арарат,

...
Българин е част от историческото постижение за отбора на Арарат,
Коментари Харесай

Георги Пашов: Премиерът ни поздрави в национален ефир, пишем история

Българин е част от историческото достижение за тима на Арарат, който доближи до плейофите за влизане в груповата фаза на Лига Европа. Бившият юношески национал Георги Пашов игра цялостен мач при триумфа с 2:0 над грузинския Сабуртало като посетител и получи жълт картон. Пашов е главен състезател в отбора, както при извоюваната предходната година купа, по този начин и в непредвидения за мнозина европоход. Сега пред Арарат се изправя Дюделанж, а един от двата тима ще влезе в групите на Лига Европа.

" Аз съм извънредно горделив и щастлив. С тима тъй като безусловно пишем история сега. Никога до момента тим от Армения не е достигал до плейофната фаза на Лига Европа. Лично министър председателят на Армения Никола Пашинян ни поздрави в народен ефир. И в този момент цяла Армения чака от нас да влезем в групите на Лига Европа ", сподели за Българска телеграфна агенция роденият в Гоце Делчев футболист.

До момента 29-годишният Пашов е играл във всичките шест мача на тима си в европейската акция. " Реално още не сме се запознавали детайлно с тима на Дюделанж. Но първия ми взор демонстрира, че са отстранили Шкендия, които са първенец на Македония. А и с цел да доближат до плейофната фаза няма по какъв начин да са инцидентен тим, който може да се подцени. Длъжни сме да го създадем, приключва предишният през Славия, Монтана, Локомотив (Пловдив) и Етър десен халф-бек.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР