Българи пропищяха от кражби в Гърция. Влизат както в къщите,

...
Българи пропищяха от кражби в Гърция. Влизат както в къщите,
Коментари Харесай

Български летовници пропищяха от кражби в Гърция

Българи пропищяха от обири в Гърция. Влизат както в къщите, по този начин и разрушават колите, паркирани до плажовете, сподели инспекция на „ Телеграф “.

„ Пазете си гръцките парцели, че обирите много зачестиха! Слагайте повече аларми, щори, огради, застраховки и т. н. Снощи и ние пострадахме в град Солун! “, написа Силвия Апостолова във фейсбук групата „ Кулата-Промахон / Προμαχωνας -Κουλατα”.

Търсене

Крадците търсят пари, злато багажи, кредитни карти и всичко скъпо. Нападат без значение от това дали е ден или нощ, споделят нашенци в Гърция. „ В Офринио (Тузла) влизат безгрижно и умерено в летните жилища, даже и да има хора, и нощем, и през деня.

Имаше случай на пуснат сънотворен газ, хората не можели да станат, в полусъзнание виждали силуетите...

Споменаваха се огромни суми. Коли също се разрушават, изключително скъпите”, сигнализира във фейсбук групата и Деа Щейн. Друг земляк пък споделя, че всеобщо с изключение на българи нападали още албанци и румънци. По моловете също имало много нападения от наши джебчийки, които безусловно нямали равни.

Бележки

Щейн разкри още, че крадците били супер изобретателни. Оглеждали къде има разлепени бележки, че ще се пръска против комари. Властите предизвестили, че два часа не би трябвало да има хора и домашни животни по дворовете. „ Точно за тези два часа, в които са работили! Все по-изобретателни стават!”, споделя българката в Гърция.

Много нападения има и по колите. Редовно им разбивали стъклата и задигали всички багажи и скъпи движимости, оставени вътре. Паулина Динчева споделя в друга фейсбук група „ Граничен контролно-пропусквателен пункт Кулата – Промахонас / Kulata-Promachonas”, че в събота в региона на Карияни им счупили задното стъкло на возилото.

Тя и фамилията й били с техни близки на така наречен Секретния плаж. Возилата били паркирани на 5 метра от тях, само че никой не усетил по кое време е станал обирът. На дамата е взета дамската чанта с всички документи в нея./Блиц

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР