Българи от 20 града по света и в страната с

...
Българи от 20 града по света и в страната с
Коментари Харесай

Българите в чужбина се събират на общ протест в Деня на будителите

Българи от 20 града по света и в страната с обща самодейност - „ Заедно Будни! ” е единен онлайн митинг на българи в чужбина, който ще се организира в Деня на националните будители.
" Нашето недоволството към актуалните български управници и желанието ни за смяна са все по този начин мощни. Осъзнаваме, че грубите им опити за напън, измами, залъгване, премахване на редица съществени проблеми и нередности от центъра на публичното внимание имаха прочут триумф и в последна сметка им завоюваха скъпо за тях политическо време. Точно заради това се тревожим за по-нататъшното развиване на обстановката и желаем да изпълним директна връзка сред протестиращи от България и от чужбина, която да ни разреши да скъсим дистанцията и да се заредим взаимно с нови сили. Желанието ни е да останем будни и дейни и да продължим напред дружно, макар другите провокации и рестриктивните мерки наложени ни с изключение на всичко останало от епидемията и захлаждането.

Желание за присъединяване са декларирали хора от към 20 града в чужбина и България, както и някои цивилен придвижвания в България. Ще бъде предаван и фейсбук Live на, оповестяват уредниците.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР