Българи, на 10 март 2023 година в София бе учреден

...
Българи, на 10 март 2023 година в София бе учреден
Коментари Харесай

Адв. Владимир Шейтанов: Съдбата на децата е в собствените ни ръце

Българи, на 10 март 2023 година в София бе основан Инициативен комитет за осъществяване на референдум за прекъсване похода на джендър-идеологията и нейните деятели към системата на образованието в България. 
След няколко десетилетия систематични офанзиви против нашето обучение за неговото национално обезличаване, за неговото изпразване от наличие и морални устои, най-сетне една група публични " наивници "   се осмели да застане намерено, фронтално и без съмнение, да се изправи с  имената и лицата си  срещу  идеологическо индоктриниране на просветителните институции. Ние, " наивниците ", казахме, че " царят е гол ", а това не всеки път е публично комфортно. 
Разпоредбата на чл.11 от Закона за учебното и предучилищно обучение гласи, че не позволява налагането на идеологически и/или религиозни доктрини. Но през днешния ден тази норма е мъртва. Пред очите на цяла България, една от най-опасните, подли и античовешки идеологии на актуалния свят се е устремила към нашите деца. Идеологията на половата индиферентност, на обществената роля на пола, на идеологическия конструкт " еднополово фамилно партньорство ". Агресивна и тоталитарна идеология, насаждана от името на няколко хиляди върху волята на милиони.  Идеология, към този момент заляла цялото ни общество. 
Агресията не стопира даже пред детските заведения и просветителните институции. Целта е идеологическото преодоляване на образованието. В битката са впрегнати и изпълнителната и законодателната власт. Последният рубеж е българското семейство. Днес борбата е за неговото разрушение посредством идеологическо опълчване на деца на родители.  Залогът е голям - личните ни деца. Пътят е един, пътят на същинския родител, пътят на обединената нация без персонални, публични или партийни пристрастия... Трябва да го извървим дружно. Нацията е пред опасност. 
Съдбата на децата е в личните ни ръце.
Помощ извън не се чака. 
Днес даже сме закъснели. 
Подкрепете Референдума против индоктринацията на безполовото общество в българското обучение!
 
 >
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР