Българи масово остават без шофьорските си книжки в Румъния заради

...
Българи масово остават без шофьорските си книжки в Румъния заради
Коментари Харесай

344 българи останаха без шофьорски книжки в Румъния

Българи всеобщо остават без шофьорските си книжки в Румъния поради пътни нарушавания , предизвестяват от Министерството на външните работи (МВнР).
 
Заради направени нарушавания на тамошния Закон за придвижване, през последната година и половина 344 българи са останали без книжки , като на някои от тях връщането на документите им лишава над година.
 

В северната ни съседка за всяко пътно нарушаване на закона може да бъде взето свидетелството за правоуправление на водача , предизвестяват още от министерството, представено от.
 
Преминаване на червен сигнал на светофара, непозволено изпреварване, лишаване на преимущество, както и секване на непрекъсната осева линия или превишена скорост, са задоволително съображение на управляващите да лишават брошура.
 

Нови санкции за водачите плануват и гръцките управляващи . Забраната е да се кара с джапанки. Промяната планува 50 евро санкция и лишаване на бумаги за един месец. Причината за условието да не се кара с чехли и всевъзможен тип отворени обувки е рискът водачът да не може да реагира при потребност от бърза маневра.-->
 
 Gulliver/Getty Images

Затвор заплашва родните водачи, в случай че се движат висока скорост в градовете, разрешат си да водят МПС-то си без нужната категория или имат над 2 промила алкохол.
 

В пандиза ще отиде всеки, които надвиши скоростта в обитаемо място с над 70 км/ч, в случай че в зона със забавено придвижване, превишението е с над 50 км/ч, както и в зона 30 при превишаване с над 60 км/ч. На топло ще бъдат и водачите, които не помнят да включат светлините в нощта.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР