Българи, които живеят в Германия, ще се съберат следобед пред

...
Българи, които живеят в Германия, ще се съберат следобед пред
Коментари Харесай

Българи на протест пред германското канцлерство

Българи, които живеят в Германия, ще се съберат следобяд пред канцлерството в Берлин. Това е третата проява на сънародниците ни в немската столица.

"Ние на процедура желаеме канцлерът Ангела Меркел да съобщи някаква позиция по отношение на това, че към този момент 11 години държавно управление, което тя и нейната партия поддържат една власт в България, а в доста аспекти България не се усъвършенства, даже се утежнява. Като какво имаме поради с утежняване - подозренията, че правосъдната власт не е самостоятелна. Като цяло цялостният неуспех, бихме споделили, на битката с корупцията от страна на ръководещите в последните 11 години, ограничение на медийната независимост, да разясняват подозренията за злоупотреби с еврофондове в България ", изясни пред БНР един от уредниците на акцията.

Преди дни българи в 23 града в общо 12 страни по целия свят се включиха в митингите против премиера Борисов и основния прокурор Гешев.

Австралия, Австрия, Белгия, Англия, Германия, Канада, Нидерландия, Франция. Това са единствено част от страните, в които тази неделя прозвучаха възгласи “Оставка”, заяви "Дойче веле ".

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР