Българи изнасилиха 28-годишен мъж в Германия. По време на честен

...
Българи изнасилиха 28-годишен мъж в Германия. По време на честен
Коментари Харесай

Българи изнасилиха 28-годишен поляк в Германия

Българи изнасилиха 28-годишен мъж в Германия.
По време на почтен ваучър в Хоф, Германия, двама трудови мигранти от България набили няколко посетители и малтретирали един от тях в колата. Мъжете спрели едвам когато полицейският патрул дошъл.
Според информация от чиновниците на реда случаят е станал в събота вечерта. Съобщава се, че група наематели са се събрали в задния двор на една от високите здания и са организирали малко частно празненство с алкохол, предава GlasNews.
„ Около 22.15 ч. по незнайни аргументи сред тях стартира пердах, по време на който двама мъже, на 24 и 40 години, удариха с юмруци някои от участниците в празненството, в това число 28-годишен поляк “, оповестиха от полицията.
След това обвинените се качили в колата, като по едно и също време принудили младия мъж да тръгне с тях, и потеглили в незнайна посока.
Според данните на униформените по време на пътуването българите заплашвали поляка с репресии и го принуждавали да прави насилствени дейности от полов темперамент. Според полицията също така те са минали няколко кръстовища на червен светофар и са надвишили ограничаването на скоростта.
Според полицията и прокуратурата тормозът над жертвата е спрял едвам когато служителите на реда са спрели колата им.
Дрегерът отчел и алкохол в кръвта на 24-годишния земляк, който бил зад кормилото. Също по този начин е открито, че шофьорската му брошура е подправена. Органите на реда задържали двамата обвинени на място.
Срещу тях е формирано наказателно дело по обвинявания в телесни повреди, нелегално отнемане от независимост и обезчестяване. Освен това по-младият от тях ще бъде съден за шофиране без брошура и шофиране в нетрезво положение.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР