Българчета са заподозрени за изнасилване на млада жена в Германия.

...
Българчета са заподозрени за изнасилване на млада жена в Германия.
Коментари Харесай

Две малолетни българчета заподозрени за изнасилване на жена в Германия

Българчета са обвинени за обезчестяване на млада жена в Германия. Германската полиция е почнала следствие на група младежи, измежду които и две деца с българско поданство, за присъединяване в съществено полово посягане , оповестява БГНЕС. Жената е откарана в болница и ще й бъде извършено лекуване поради получените пострадвания, в резултат на случая, оповестява полицията в немския град Мюлхайм.
Ситуацията се разиграла нощес. Вниманието на поданици на остарелия град на Мюлхайм било привлечено от непрекъснатия лай на кучето на жертвата. Жената била открита в безпомощно положение, просната на земята в зелено пространство зад градината си. До нея били видяни две момчета от младежите, които избягали от мястото.
Във връзка с случая полицията изясни, че проверява група от две деца по на 12 година, които са с българско поданство, и други три 14-годишни момчета. Те са считани за главните обвинени причинители на зверското действие. Към момента от полицията не коментират повече детайлности за случая.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР