Българче спечели международен конкурс за авторска песен в Турция, научи

...
Българче спечели международен конкурс за авторска песен в Турция, научи
Коментари Харесай

9-годишната Ивайла от Варна спечели международен конкурс за авторска песен

Българче завоюва интернационален конкурс за авторска ария в Турция, научи Moreto.net. Парчето - победител е " Моят Бийт ", а изпълнителката е 9-годишната Ивайла Иванова от Варна. Тя извоюва премията преди дни на влиятелния Международен фестивал " ART TALENTS " 2019, който се организира в Кушадасъ. В конкурсната част за авторска ария Ивайла впечатли журито с големия си гений и артистизъм и завоюва освен златото, а и сърцата на публиката. Песента - победител към този момент има и професионален видеоклип.

Това е втората авторска ария на надареното варненче. След дебютната й с рапъра Кристо - " Няма нищо невероятно ", в този момент тя осъществя независим план. За сюжета за " Моят бийт " дребната Ив е избрала да покаже част от действителния си живот, надявайки се да даде добър образец на връсниците си. Да ги подкани да бъдат по-смели и уверени, да мечтаят и да си слагат цели, за които да се борят, да спортуват, да танцуват и да бъдат дейни. Ивайла е едно доказателство, че няма невъзможни неща, а фантазиите се сбъдват, стига да си самоуверен и да ги следваш.

Предната събота тя показа за първи път " Моят Бийт " пред родна аудитория, като откри с песента концерта в чест на децата на починалите служители на реда и военни, който се организира под Пантеона в Морската градина във Варна.

Ивайла Иванова е на 9 години и е ученичка в Националното учебно заведение по изкуствата " Добри Христов " във Варна, с профил пиано. От 3 години учи пеене в школата на Мила Маврова към фондация " Арт Старс " и има завоювани над 20 първи награди от състезания в България, Германия, Италия, Сърбия, Турция, Черна гора и други /moreto.net
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР