Българче спечели конкурса Мини мис Свят. Варненката Бриана Петрова спечели

...
Българче спечели конкурса Мини мис Свят. Варненката Бриана Петрова спечели
Коментари Харесай

Българче стана Мини мис Свят

Българче завоюва състезанието Мини мис Свят. Варненката Бриана Петрова завоюва златната корона преди дни в интернационалния конкурс, провел се в Солун, Гърция.
Бриана е родена на 16 юли 2009 година във Варна. Ученичка е в 3-ти клас в СУ " Гео Милев ". Наричат я детето знамение, тъй като с изключение на с хубост, поразява и с гении. Започва да свири на пиано на 4 годишна възраст в школа " Ритъм и тон " с живописен началник Наталия Стойнева. Явява се на доста национални и интернационалните състезания, където печели влиятелни награди като лауреат 1-ва степен (Белград, Хърватска, Испания, Австрия, Черна гора и др.). На 6 години стартира да танцува латиноамерикански танци в КСП " Кристал " - Варна, с който взе участие в доста национални и интернационалните състезания, както самостоятелно, по този начин и с колегата си Ники Джамбазов, с който завоюват златни медали, освен в тяхната възрастова група, само че и при по огромните.

Освен с пиано и танци се занимава и с поп и джаз пеене във Фондация " Звезди на изкуството " с вокален възпитател Мила Маврова, където също печели доста влиятелни награди. Член е в клуба на " Успелите деца на Фондация Бербатов ". Също по този начин взима присъединяване и в благотворителни планове и дела за децата в неравностойно състояние " Системата ни убива ", със съдействието на Габи Шкодрова. Въпреки нежната си възраст досега има завоювани 50 златни медала, 3 сребърни, 3 бронзови и доста купи. Не инцидентно я назовават " детето знамение ".

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР