Българче си извоюва три медала от Световния шампионат на сценични

...
Българче си извоюва три медала от Световния шампионат на сценични
Коментари Харесай

15-годишно българче смая Холивуд с невероятно постижение

Българче си извоюва три медала от Световния шампионат на театрални изкуства WCOPA, който се организира в Холивуд. Става въпрос за 15-годишната Димитрина Германова от Добрич, която взе участие в четири конкурсни номинации в направление „ Вокал”, оповестява "Монитор ".

В нейната възрастова категория са се състезавали повече от 200 реализатори. Нашето момиче сграбчва сребърни медали в номинациите Contemporary и World Music и бронзов орден в номинация Pop Music.

Изминалите 10 дни бяха изпълнени с доста прочувствени прекарвания, срещи с невероятни хора на чудесни места. Наистина съм горда, че взех присъединяване в 23-тото издание на Световния шампионат по театрални изкуства в Холивуд.

Изключително щастлива съм от постигнатото, защото се състезавах с участници, които имат голям капацитет. Много от тях към този момент са осъществени реализатори в страните си. Придобих скъп опит и убеденост, само че и съзнавам какъв брой доста още имам да изучавам “, описа Димитрина.

След като се завърне на родна земя, тя ще се отдаде на заслужена отмора.

„ За към ден. След това следва завръщане на българската конкурсна сцена, където конкуренцията не е по-малка, добави тя.

За достижението в началото оповестиха от арткомпания „ Нови звезди “, която към този момент трета поредна година е формален представител за България
„ Победа по холивудски! Талантливата Димитрина Германова се пребори с голяма конкуренция и завоюва 3 медала за своите 4 конкурсни номинации. Надяваме се, че ще продължим дружно напред към осъществяване на цялостния капацитет на това безпределно надарено момиче и ще имаме още доста мотиви за горделивост “, оповестиха в обществените мрежи от арткомпанията.

Димитрина получава и персонална покана за диалог с продуцент от журито, който й предвещава ярко бъдеще.

„ Каза, че е впечатлен от нея, че тя може да пробие в международния шоубизнес и да реализира огромни триумфи, а той има предпочитание да напише авторска ария за нея “, прецизират от „ Нови звезди “.

Професионалните задължения в програмата на Световния шампионат са съчетани и с туристическа обиколка на Лос Анджелис. Димитрина се е разходила по Алеята на славата, съумяла е да се щракне пред известния надпис Hollywood, обиколила е плажовете и кея Санта Моника и още други знакови места. В Холивуд тя е била в компанията на по-голямата си сестра Весела.

Талантливата добричлийка е получила покана за влиятелното събитие, откакто завоюва Гран при на 14-ия интернационален фестивал "Кръстопът на музите ". Тя е прекарала няколко месеца в усилена подготовка за Световния шампионат в Холивуд.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР