Балчик. Европа Директно Добрич“ организира информационен ден в град Балчик

...
Балчик. Европа Директно Добрич“ организира информационен ден в град Балчик
Коментари Харесай

„Европа Директно Добрич“ организира информационен ден в град Балчик за представяне на своята дейност

Балчик. „ Европа Директно Добрич “ провежда информативен ден в град Балчик за показване на своята активност, съобщи кореспондентът на Радио „ Фокус ” – Варна . Инфосрещата ще се състои през днешния ден - 25 ноември, от 14,30 часа в огромната репетиционна зала на Народно читалище „ Паисий Хилендарски 1870 година “. Търговско-промишлената палата в Добрич е сътрудник на Европейската комисия и хазаин на един от 424-те осведомителни центъра от ново потомство, основани от Европейската комисия в Европейски Съюз за интервала 2021 – 2025 година Идеята е тези центрове е да укрепват значимата връзка сред институциите на Европейски Съюз и жителите, без значение къде живеят те. Участниците в днешната среща ще бъдат осведомени с активността на „ Европа Директно Добрич “, с целите на Европейски Съюз, както и с самодейността „ Конференция за бъдещето на Европа “, както и с няколко платформи:
- SELFIE(самооценка на ефикасното образование посредством поощряване на потреблението на иновативниобразователнитехнологии): https://ec.europa.eu/education/schools-go-digital_bg;
- Кът за образование на Европейски Съюз: https://europa.eu/learning-corner/learning-corner_bg;
- Европейска онлайн платформа за учебно обучение: https://www.schooleducationgateway.eu/bg/pub/index.htm.
За всички участници във форума са готови и осведомителни материали, които могат да употребяват в своята работа. Благодарение на мрежата ЕВРОПА ДИРЕКТНО жителите на Добричка област ще имат още по-лесен и директен достъп до информация за Европейския съюз. Отправена е покана до разнообразни заинтригувани страни – жители, преподаватели, общественици и други, да се включат в събитието в Балчик при съблюдаване на въведените в страната противоепидемични ограничения.
Жулиета НИКОЛОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР