Балчик. АБВ подкрепя за нов мандат кмета на Балчик Николай

...
Балчик. АБВ подкрепя за нов мандат кмета на Балчик Николай
Коментари Харесай

АБВ подкрепя за нов мандат кмета на Община Балчик Николай Ангелов

Балчик. АБВ поддържа за нов мандат кмета на Балчик Николай Ангелов. Това стана ясно на предизборна среща на водача на Румен Петков с локална коалиция „ АБВ – Земеделски съюз „ Александър Стамболийски “ в град Балчик, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия АБВ . На срещата участваха още актуалният кмет на Балчик и претендент за нов мандат Николай Ангелов, регионалният ръководител на АБВ – Добрич Милко Пенчев и локалният водач на ЗС „ Александър Стамболийски “ Виктор Лучиянов, както и членове на двете партии.
Лидерът на АБВ Румен Петков поддържа Николай Ангелов и му пожела триумф. Той обърна внимание на положителните резултати в Община Балчик и подчертава върху плановете, по които е работил до момента кметът на Общината. Към Петков бяха отправени и редица въпроси. Темите, които вълнуваха гласоподавателите, бяха шпионският скандал, държанието на българските евродепутати във връзка с селскостопанската политика в отбрана на дребния и малък аграрни производител, проблемите с превоза, свързани с мобилния пакет.
Един от акцентите на предизборната среща бе бъдещето на връзките сред България и Русия. Бе коментиран визовият режим, който лимитира достъпа до Българското Черноморие на съветски туристи през летните интервали. Един от главните въпроси, които бяха сложени на срещата бе точно визите да отпаднат и да се сътвори по-облекчен режим за съветските жители, защото огромна част от тях почиват по нашето Черноморие и община Балчик е един от главните притегателни центрове за отмора на съветски туристи.
Областният водач на АБВ Милко Пенчев посочи, че Балчик е една от водещите общини в района. Той обърна внимание, че жителите на Балчик са рационални хора и ще създадат верния избор в лицето на Николай Ангелов. От своя страна самият Ангелов регистрира, че плановете в Общината са почнали преди 3 - 4 години и направи поръчка те да бъдат продължени. Част от плановете касаят инфраструктурата и културната активност.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР