Балансираната силаКлючовата дума за родените в периода 3 – 10

...
Балансираната силаКлючовата дума за родените в периода 3 – 10
Коментари Харесай

Какво казва за теб седмицата, в която си роден: Лъв II


Балансираната мощ

Ключовата дума за родените в интервала 3 – 10 август е уравновесена мощ. Това време от годината дава отговор на зрелите години, когато на напред във времето излиза потребността да сме смели, защитаващи и отхранващи. Имаме силата да отстояваме разбиранията си и отхвърляме да предадем идеалите си без значение от събитията. Почертаните качества са асертивност, чест, достолепие и честност.

Хората, родени в този интервал, се гордеят със силата си и да се потвърждават, нормално по градивен метод. Те обичат провокациите и заниманията им постоянно са с детайл на риск или заплаха. Тези хора нямат навика да се отхвърлят от планове, само че макар че това си има преимущества, упоритото старание може да е непродуктивно . След доста години напразни старания, родените в тази седмица внезапно могат да решат да сменят курса и да изненадат всички в близост.

Родените в Лъв II са извънредно правилни по природа . Те се възприемат като бранители на слабите и потиснатите и ненавиждат привилегированите групи и класи. Те следват убежденията си и работят без никаква рекламация , което им е запазена марка. Тези хора обичат независимостта си, само че все пак си построяват организиран живот, в който упражняват оптимално въздействие с минимални старания.

Препоръки

Заложете на себеуправление . Изблиците ви могат да ви създадат уязвими. Да умеете да вършиме взаимни отстъпки и да сте дипломатични са скъпи качества, които си коства да развиете. Останете отворени за любовта. Не бъдете прекомерно крайни нито към себе си, нито към другите.

По " The Secret Language of Birthdays ", Gary Goldschneider, Joost Elffers

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР