Баладичният изпълнител Влади Ампов-Графа получи неочаквана закана за пердах от

...
Баладичният изпълнител Влади Ампов-Графа получи неочаквана закана за пердах от
Коментари Харесай

Заплашиха Графа с бой в „Гласът на България“


Баладичният реализатор Влади Ампов-Графа получи непредвидена закана за бой от участник в „ Гласът на България “.

Марта Цветкова, която се бори с тежко двигателно заболяване и сподели борбен дух след 30 интервенции за 19 години, се закани да натупа треньора си с патерици, в случай че не я пусне към идващия стадий н шоуто - нокаутите. Верните й помощници в напредването – патериците, си имат мъжки имена. „ В мен гори огън, който е доста пъстър, и това не би трябвало да се изпуска. Иначе ще те срещна с Гошо и Пешо “, съобщи тийнейджърката в решителния миг, в който Графа трябваше да направи своя избор след вокалния дуел на Марта и съперничката й Нели. На кастингите на мрачно Нели бе избрана от феновете като двойничка на топ модела Диляна Попова.

След взаимното им осъществяване треньорите единомислещо ги оповестиха като супер равностойни съпернички. „ Една велика жена – Райна Кабаиванска, беше споделила, че да си звезда значи да имаш 30 % гений, а останалите 70 % са труд. Готова съм да мачкам, да вляза във всички вероятни облици и да оставя себе си във всеки един от тях! “, призна Нели, която по специалност е преподавател по немски ези. Графа обаче избра към идващия стадий в шоуто – нокаутите, да продължи Марта. Той акцентира, че взима това решение със сърцето си, а не поради „ опасността “ от удар с патерица. „ Марта, ти беше една концепция по-емоционална и ми влияе повече “, призна Влади Ампов. 

Нокаутите са нов детайл в „ Гласът на България “, в който всеки участник ще се бори, с цел да заеме един от трите стола на сцената. Оцелелите след последното осъществяване за съответния тим ще продължат към концертите онлайн.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР