Бактериите са най-добрите приятели на жената. Да, правилно прочетохте и

...
Бактериите са най-добрите приятели на жената. Да, правилно прочетохте и
Коментари Харесай

За моите приятели – бактериите

Бактериите са най-хубавите другари на дамата. Да, вярно прочетохте и не, не сме си изгубили мозъка.

Благодарение на бактериите тялото ни действа вярно. Бактериите ни оказват помощ да разграждаме храната, която ядем, с цел да се трансформира в гориво за мозъка и мускулите ни. Благодарение на бактериите се оправяме с отпадъчните артикули от храносмилането и отново с помощта на бактериите се усещаме добре в тялото си.

За страдание, салдото сред положителните и неприятните бактерии в тялото се нарушава прекомерно бързо. Впрочем, ние самите имаме забележителен принос за разрушаването на този баланс.

Колко пъти да вземем за пример стартирате деня напряко с кафе? Или ядете небрежно и на крайник, тъй като все имате да вършиме нещо по-важно от това да се погрижите за тялото си?

 iStock

И какъв брой пъти се пробвате да затрупате топката в корема, подбудена от боязън и терзания, с цяла кутия сладки или сладолед?

Всички тези дефекти на актуалния метод на живот – непълноценно хранене на бързо, живот на високи обороти, неустановеност и терзания – всички те нарушават нежния баланс на потребните и нездравословните бактерии в организма.

А когато неприятните завладяват територията, отрицателните последствия не закъсняват:

- храната не се усвоява вярно и се лишавате от потребни витамини и минерали

- коремът се подува и е неточен

- зачестяват главоболията

- покачва се нервността и възприятието за изнемощялост

- задържате вода и се чувствате тежки

- утежнява се положението на кожата

Затова е в действителност значимо да се грижим за бактериите си по най-хубавия метод. Казваме „ бактериите СИ “, тъй като преди няколко години беше изрично потвърдено, че всеки от нас има неповторим микробиом – съвкупността от микроорганизми, които живеят върху и в тялото ни и ни поддържат здрави.

 iStock

Така че приемете бактериите си като вашите най-хубави другари и се постарайте да им осигурите комфорт, с цел да живеят в мир, а не да са непрестанно застрашени от офанзивите на неприятните бактерии.

В тази „ мироопазваща задача “ ще се притече на помощ и Допелхерц актив със своя ЛактоПро пробиотик за контролиране и поддържане на чревната микрофлора.

ЛактоПро съдържа 4 милиарда млечнокисели бактерии и бифидобактерии, значими за контролиране и поддържане салдото на чревната флора и за положително положение на стомашно-чревния тракт. Освен тях, стомашно-устойчивите капсули транспортират до червата инулин – значим субстрат за развиването на пробиотичните бактерии, за по-добро храносмилане, витамин В2 за поддържане на обикновено положение на епитела включително и на лигавицата на червата и витамин В6 за естествена функционалност на имунната система.

 а DoppelHerz

Освен че възвръщат салдото в чревната флора и оказват помощ на положителните бактерии да надвият неприятните, пробиотиците на Допелхерц се създават с нулев въглероден отпечатък. Това значи, че каквото количество въглеродни излъчвания са отделени при производството, такова количество въглерод е усвоено посредством другите еко-кампании на Допелхерц за запазване на природата.

 а Doppelherz

Така можете да сте спокойни, че запазвате салдото на всички равнища в биосферата – вътре в нас и в света на към, тъй като единствено по този начин можем да сме същински здрави.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР