БАИТ ще връчи традиционните си награди за принос към ИКТ

...
БАИТ ще връчи традиционните си награди за принос към ИКТ
Коментари Харесай

„Наградите на БАИТ” с първи кандидатури за 2020 г.


БАИТ ще връчи обичайните си награди за принос към ИКТ на гала през февруари 2021 година
(снимка: БАИТ)

В печатляващи реформаторски планове са измежду първите претенденти в състезанието „ Наградите на БАИТ ” за 2020 година, оповестиха от браншовата организация. Отличията ще бъдат връчени на публична гала през февруари 2021 година

До момента са подадени – Start Up Компания, Образователна премия, Младежка премия, Успешен български ИКТ продукт/услуга, Публична администрация.

В категорията „ Start Up Компания ” поръчка за присъединяване прави компанията Eumoirous със своя артикул Rouster. Това е идващото потомство личен компютър – изчислителната му мощност е напълно в облака, а самият той се побира в портфейл.
още по тематиката
В категорията „ Образователна премия ” претендент е планът „ Академия за нововъведения ”, който въодушевява българските студенти и поддържа осъществени започващи планове на студенти към този момент 8 следващи години.

В категорията „ Младежка премия ” студентът Цветелин Цецков ще се състезава за оценката със своя план Simulation-Q. Разработката съставлява симулация на квантов компютър, с помощта на който всеки може да види с очите си какво се случва на квантово равнище.

В категорията „ Успешен български ИКТ продукт/услуга ” в конкуренцията се включва уеб-базирана (SAAS) платформа Contipso Learning, чиято съществена цел е основаване, даване, потребяване и разбиране на образователно наличие по допустимо най-щадящия времето на потребителите метод.

В категорията „ Публична администрация ” Община Асеновград прави своята поръчка за премия с нова онлайн платформа за сигнали, оферти и въпроси.

10-тото издание на състезанието „ Наградите на БАИТ ” чака претендентите да показват сполучливите си и работещи ИТ планове, решения и услуги, като могат да се включат в една или повече от категориите на състезанието. е безвъзмездна и ще бъде отворена до 24.00 ч. на 11 януари 2021 година

Отличените в състезанието ще получат разнообразни награди от сътрудници на самодейността. Те ще бъдат връчени на публична гала през февруари 2021 година, като датата и мястото ще бъдат оповестени в допълнение.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР