Бахмут ще падне за по-малко от месец: Новини от фронта.

...
Бахмут ще падне за по-малко от месец: Новини от фронта.
Коментари Харесай

Бахмут ще падне за по-малко от месец: Новини от фронта

Бахмут ще падне за по-малко от месец: Новини от фронта. Русия разгласи, че напредва в западната част на Бахмут. Според украински боен, напуснал Бахмут преди седмица и свързал се през днешния ден с Франс прес, позиции са били изгубени в града и е невероятно да бъдат евакуирани или изтеглени украинските сили оттова.

Русия разгласи, че напредва в западната част на Бахмут, с цел да превземе този град, който е епицентър на яростни сражения от няколко месеца, съобщи Франс прес, представена от Българска телеграфна агенция.
„ Щурмови групи на групата „ Вагнер “ водятвисокоинтензивни военни интервенции,
с цел да завладяват квартали в западната част на Артьомовск (съветското име на Бахмут), което Москва употребява “, съобщи съветското министерство на защитата.
Според украински боен, напуснал Бахмутпреди седмица и свързал се през днешния ден с Франс прес,
позиции са били изгубени в града и е невероятно да бъдат евакуирани или изтеглени украинските сили оттова. Ситуацията е доста сложна, добавя той.

Дори и Украйна да изпраща в зоната

към момента „ свежи хора “, то „ Бахмут ще падне за по-малко от месец “, споделя украинският боен, чието име не се оповестява.

Същевременно водачът на „ Вагнер “ – Евгений Пригожин съобщи, че

Украйна е подготвена за нахлуване, само че Русия е подготвена да го отрази, съобщи ТАСС.

Междувременно в Словянск, град в Източна Украйна, при съветски удар по жилищна постройка починаха минимум 15 души, а минимум 15 души бяха ранени, съобщи Франс прес, като се базира на локалния регионален шеф Павло Кириленко.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР