Бахар Набиева, 23-годишната азербайджанка, бързо завладя мрежата и западните медии.

...
Бахар Набиева, 23-годишната азербайджанка, бързо завладя мрежата и западните медии.
Коментари Харесай

СКАНДАЛНО! Мис Желязно дупе - порно, анаболи и опит за самоубийство! Студентка е по... Вижте я!

Бахар Набиева, 23-годишната азербайджанка, бързо завладя мрежата и западните медии. Тя е харесана от Федор Емелиенко, рапърите 50 Cent и Лил Уейн, написа life.ru, представено от Блиц.

Фитнес маниачката решително жъне триумф, само че освен поради отличните си форми. Момичето е от азербайджански генезис, само че живее със фамилията си в Украйна. Бахар приключва университета в Днепропетровск, където учи за преводач. Изданието The Sun наградило Бахар с купата "Мис Желязно дупе ".


Тя има 1,5 милиона почитатели в Instagram. Снимките на момичето са коментирани от рапъра Lil Wayne, както и от боеца Фьодор Емеляненко. 50 Cent пък написал: "Подяволите, момиче, давай! "

И в този момент малко персонално: "В допълнение към фитнес триумфа, момичето е известно и с частни стриптийз сесии онлайн. През 2016 година нейните голи фотоси проникнаха в мрежата. В своя отбрана Набиева написа: "Закрих си вагината с ръка "


Вследствие на изявлението в шеговита група от януари до юни 2016 година думата "вагина " бе упомената майтапчийски над 450 пъти. През 2016 година Бахар Набиева опита да се самоубие поради рецесия в персоналните връзки. Много консуматори считат, че опитът за самоубийство е за привличане на вниманието.



Девойката нееднократно е упреквана в използването на анаболи. Доказателство за използването се счита, че е нейният пресипнал глас. "Хората, които са постигнали някакви резултати в нещо, постоянно ще бъдат притиснати от всички страни, това ми се случва в този момент ", споделя тя. Бахар Набиева. Набиева има собствен блог в YouTube, отдаден на фитнес-тренировките и деликатно пази персоналния си живот.



Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР