Бахамският гард на Сакраменко Кингс Бъди Хийлд подобри личния си

...
Бахамският гард на Сакраменко Кингс Бъди Хийлд подобри личния си
Коментари Харесай

Бъди Хийлд се развихри с 11 тройки, но този път Маркъс Смарт и Бостън имаха последната дума

Бахамският гард на Сакраменко Кингс Бъди Хийлд усъвършенства персоналния си връх за най-вече точки в един мач. Стрелящият гард избухна с 41 точки, само че и те не стигнаха на “Кралете”, които изгубиха трагично от Бостън Селтикс с 102:103 нощес. Двата отбора имаха забавен мач напълно неотдавна и в залата на “Кралете”, като успеха тогава бе за калифорнийци със 100:99, откакто в последната секунда топката се разноски по кръга на Кингс след “флоутър” на Маркъс Смит, само че не пожела да влезе в коша. Снощи обаче щастието се усмихна на “Келтите”, които този път излъгаха противника с точка разлика точно след надвит панер на Смарт.
Бъди Хийлд бе 15-26 при стрелбата от игра и 11-21 от зоната за три точки. Интересното е, че нито една от неговите 41 точки не пристигна от линията за наказателни удари. 11-те тройки на 26-годишния бахамец пък са рекордни както за самия него, по този начин и за Кингс. В първия мач сред двата отбора този сезон Хийлд означи 35 точки.
 Отново навън за Сакраменто бяха двете млади очаквания на отбора - трайно контузените Ди’Арън Фокс и Марвин Багли, а за Селтикс отсъстваха Кемба Уокър и Гордън Хейуърд. Само още двама играчи на Кингс приключиха с двуцифрен брой точки нощес - Харисън Барнс (20) и Богдан Богданович (13), а най-резултатен за Бостън бе Джейлън Браун с 24 точки. Другата млада звезда на отбора Джейсън Тейтъм добави 20, а Маркъс Смарт се отличи със 17 точки, 3 битки, 7 асистенции, 1 блок и 5 откраднати топки, като една от тях пристигна в решителен миг по-малко от минута преди края на срещата.
 Бостън е трети на Изток с 12 победи и 4 провали, а Сакраменто все още е първият отбор отвън осмицата в Западната конференция със 7 победи и 9 провали. Колаж: clutchpoints.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР