Багажникът на автомобил се отваря и от него бива изхвърлено

...
Багажникът на автомобил се отваря и от него бива изхвърлено
Коментари Харесай

Когато Доброто те срещне на светофара: Историята на Лъки

Багажникът на автомобил се отваря и от него бива изхвърлено малко куче , порода Любов – на тази преживелица стават очевидци Ина Менезес – 30 годишна българка от Казанлък, която от 8 години живее и работи в Солт Лейк Сити-Юта, Съединени американски щати и нейният брачен партньор , чакайки на светофар в града.
 
Тогава кученцето , което е на не повече от 75 дни , стартира неистово да бяга към паркинга на обекта и да плаче . Съпругът на Ина-Рик слиза от колата, настига изплашеното кутре и го прибира. Мъникът се сгушва, усетил топлината и любовта и …остава с тях. Дават му името Лъки.
 
Семейството на възпитаничката на Хуманитарната гимназия в Казанлък прибира палето вкъщи, с концепцията до момента в който са в родния й град да му намерят  осиновители.
 
Такива няма.
 
Съпругът на Ина стартира да търси нов дом за Лъки. Той вижда надежа във всеки човек ,  в чийто очи съзре Доброто . Така попадат и на витрина с красива рокля, където споделят казуса с различен самоотвержен човек - Ваня Сомова. Така търсачите на дом за Лъки стават трима.
 
Каузата обаче се оказва сложна, а времето на Ина Менадез и Рик тук изтича . Два дни преди края на ваканцията в родината, вземат решението : -->
 
Лъки да остане с тях . Стоически минават през всички процедури и бюрократични условия , с цел да приготвят документите, паспорт и билет за Лъки, с който да излети с тях на 23 юли към новия си дом в Съединени американски щати. Там го чакат още две , също осиновени, приятелчета кучета , които вероятно ще го обичат доста.
 
Така изхвърления дребен чорлав Лъки откри Дом, Обич, Топлина, и Две сърца , които ще се грижат за него.
 
Случаят на Лъки и прелестната Ина е следващо доказателство , че Доброто го има . Близо е. И може да те срещне даже до момента в който просто чакаш на светофара.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР