Багажът почти е стегнат, настроението е във висините и сте

...
Багажът почти е стегнат, настроението е във висините и сте
Коментари Харесай

Ваканцията може да е още по-яка! Спечели антиейдж слънцезащитни продукти Hyaluron

Багажът съвсем е стегнат, настроението е във висините и сте подготвени да поемете към заслужената доза лятно премеждие – на море, на планина или може би и двете. Някъде, където ще разпускате от рутината, ще сте свободни и ще стоите колкото се може повече на слънце – толкоз доста, че да се запасите и за зимата.

Само миг обаче! Всичко звучи луксозно, само че нали се сещате за последния път, когато се втурнахте със същия възторг да катерите Мальовица или да разпускате на плажа през целия ден и вечерта се чувствахте безусловно препечени... а по какъв начин си обещахте това в никакъв случай повече да не се случва? Познато ни е.

Слънцето е потребно. Да, тъй като задейства производството на Витамин D, който пък е виновен за десетки процеси в организма ни, в това число добър имунитет, метаболизъм и справяне със стрес и депресии. Но не и когато подлагате кожата на слънчевите лъчи до степен на изгаряне – това е контузия, която по-късно може да изисква даже и здравна интервенция, в случай че прекалите в действителност грубо. Клетките ни помнят и от време на време могат да са много „ злопаметни “. Важно е да знаем какъв е нашият вид кожа и да се грижим за нея съгласно потребностите ѝ.

 Pharma Hyaluron Pharma Hyaluron

Слънцезащитните артикули защищават. Да, само че всички друго и при избрани условия.
Какво знаем за тях? Натуралната козметика съдържа най-вече минерални вещества, като титанов диоксид или цинков оксид, които отразяват UVA- и UVB- лъчите от повърхността на кожата. Предимството им е, че слънчевата отбрана се задейства изцяло, незабавно след нанасянето на крема. Лошото е, че оставят компактен бял пласт по кожата, а никой не желае да върви като фантом по плажа..

Синтетичните артикули пък комбинират микропигменти с химически филтър и проникват в горните пластове на кожата, където преобразуват UVA- и UVB- лъчите в топлота. Този вид смазки се нанасят елементарно и се поемат от кожата, само че имат един дребен минус – могат да запушат порите на кожата и да провокират задържане на топлота, което, в композиция с горещината, синтетичните парфюмни субстанции и емулгатори, могат да доведат до кожни възпаления и даже алергии. Освен това се постанова да се намажете най-малко половин час преди излагане на слънце.

Съществуват и такива, ново потомство „ изчистени “ формули с дейни съставки за оптимална отбрана и спомагателна грижа за кожата.

Мажа се веднъж, само че с висок фактор. Грешка! При слънцезащита се водете от девиза „ Повечето оказва помощ повече! “. Изпотяването или влизането във вода, даже и да сте намазани с водоустойчив артикул, е причина за изгаряне – още с излизането от водата и изсъхването на кожата, и последващото изпотяване от слънцето, продуктът се отмива и вие към този момент не се предпазени. Така че – мажете се по-често и по-добре с висок фактор, с цел да сте сигурни, че кожата ви е оптимално подсигурена. Помнете, че даже и в града, до офиса, магазина или парка, кожата на лицето и деколтето е непрекъснато изложена на интензивно слънцегреене, което не е по никакъв начин за занемаряване.

След тези къси, само че скъпи познания за слънцето и отбраната от него, ето и една опция да се подсигурите незабавно за летните преживявания (дори и те да са в градска среда!) с нещо в действителност ужасно – качествена немска слънцезащита от дерматологични лаборатории Dr. Theiss Naturwaren!

 Pharma Hyaluron Pharma Hyaluron

Pharma Theiss Cosmetics са тук, с цел да ви обезпечат нова анти-ейдж слънцезащита в два фактора SPF 30 и 50+, отговаряща и на най-стриктните условия за дерматологична грижа.

Продуктите са основани на фармацевтичен хиалурон , като съчетават висока и доста висока UVA/UBV отбрана с дълбока хидратация и анти-ейдж грижа от свободните радикали в кожата.

Как работи слънцезащита Hyaluron?
Намалява бръчките Предпаза кожата от фотостареене Осигурява интензивна хидратация Стимулира естественото произвеждане на хиалурон в кожата Възстановява загубата на халуронова киселина в организма Подсилва кожната преграда В бонус – има водоустойчива, лека текстура без лепнене и мазни петна, която не замърсява водите и околната среда Без алергизиращи аромати, минерални масла, консерванти и парабени,
 Pharma Hyaluron Pharma Hyaluron

А в този момент четирима от вас ще могат персонално да тестват продуктите на Hyaluron със SPF 30 и 50, в случай че отговорите вярно на въпроса:
Каква е главната съставна част на слънцезащитата Pharma Hyaluron за дълбока хидратация и антиейдж резултат?

а) парафин

б) фармацевтичен хиалурон

в) микропигменти

Чакаме отговорите ви, а четирима от далите отговор вярно, определени на инцидентен принцип, ще завоюват по един артикул на Pharma Hyaluron със SPF30 и 50!

Успех и ужасно лято без изгаряния!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР