Бъг в матрицата ли снима турист в Кентъки, САЩ? Този

...
Бъг в матрицата ли снима турист в Кентъки, САЩ? Този
Коментари Харесай

Бъг в матрицата ли снима турист в Кентъки, САЩ?

Бъг в матрицата ли снима екскурзиант в Кентъки, Съединени американски щати? Този чудноват кадър е изпратен до уеб страницата на The Mutual UFO Network (MUFON). Сцената са скалисти гори покрай Slade Community в окръг Пауъл, Кентъки (САЩ).Това място е известно с красивите си пейзажи. Туристите постоянно идват тук, изключително катерачи, които се изкачват по скалите в дефилето на Червената река (HiddenTruth.site).Именно, един от тези катерачи прави тази фотография. Той снимал своите познати – жена и момиче, застанали на ръба на канара, само че по-късно вижда особеност в горния десен ъгъл на фотографията.

 r1 - Бъг в матрицата ли снима екскурзиант в Кентъки, Съединени американски щати?
Туристът прави няколко фотоси, съвсем една след друга, само че единствено на една от тях се виждат тези три камъка, които като че ли се извисяват във въздуха.Четете още: Необичайни същества са следени до кръгове в полето Фактът, че това са камъни, а не инсекти, попаднали в кадър, е ясно забележим. Не може да се получи такава ясна фотография, в случай че просто хвърлите камъни във въздуха по време на снимане. Освен това, камъните не са като НЛО.

 68544861 1 - Бъг в матрицата ли снима екскурзиант в Кентъки, Съединени американски щати?
Специалистите от MUFON също не съумяват да дадат разумно пояснение за това, което се вижда на фотографията. Според тях, обектите наподобяват като камъни, само че за какво висят във въздуха? И за какво не са забележими на другите фотографии?
Според една от версиите, може би екскурзиантът е хванал миг на „ бъг в матрицата “.В последна сметка теорията, че всички ние живеем в някакъв тип симулация – “компютърна стратегия ”, става все по-популярна година след година.
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР