Бъдещото на търговията на дребно изглежда повече от светло. До

...
Бъдещото на търговията на дребно изглежда повече от светло. До
Коментари Харесай

Търговията на дребно в САЩ ще достигне $5,5 трилиона до 2020-а

Бъдещото на търговията на дребно наподобява повече от ярко. До 2020 година се чака цената на бранша да доближи до $5,5 трилиона, твърди проучване на Bussines Insider.

Това се дължи на разрастването на огромните вериги супермаркети и извършването на покупки онлайн посредством Интернет. Те се оказват съществени фактори при развиването на бранша за извършване на покупки на дребно.

От отчета излиза наяве, че продажбите на дребно в Съединени американски щати са нарастнали с $200 милиарда по отношение на миналата година. Това се дължи на технологиите и повишението на броя на платформите за онлайн търговия. Пазаруването във физическите обекти към момента превъзхожда покупките посредством Интернет. За сметка на това обаче електронната търговия се развива 4 пъти по-бързо от тази в магазините.

Този растеж се дължи на мобилните устройства, които са с непрекъснат достъп до Интернет. Те улесняват извършването на покупки и го вършат бързо и комфортно. Мобилните технологии ще се окажат витално значими и за развиването на търговията на дребно в бъдеще.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР