Бъдещото кралско семейство, което ще размени обети на 19 май,

...
Бъдещото кралско семейство, което ще размени обети на 19 май,
Коментари Харесай

Принц Хари и Меган Маркъл главни герои във филм

Бъдещото кралско семейство, което ще замени клетви на 19 май, се трансформира във ентусиазъм. След " William & Kate: The Movie " от 2011 година, в този момент да се готвим на премиерата на " Harry & Meghan: A Royal Romance ". Очаква се тя да бъде директно преди обилната женитба.

Филмът, пресъздаващ любовната история на принц Хари и досегашната звезда от сериала " Костюмари ", е предопределен за дребния екран. Продукцията наблюдава кралския романс от запознанството до годежа на влюбените. Ще бъдат пресъздадени тайните им срещи, както и запознанствата със фамилиите им.

А в основните функции няма да са самите Хари и Меган. Тази виновна задача е поверена на Мъри Фрейзър и Париша Фитз-Хенли. Той е английски артист, а тя - американска. Очаква се бъдещата продукция да бъде същински трамплин в кариерите им.

Снимките на " Harry & Meghan: A Royal Romance " започват тази седмица. Финалният резултат ще бъде излъчен по английската телевизия Lifetime, която продуцира и двата кино лентата, въодушевени от кралските любовни истории, написа The Sun. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР