Бъдещият зам.-кмет на София арх. Любо Георгиев изрича с революционен

...
Бъдещият зам.-кмет на София арх. Любо Георгиев изрича с революционен
Коментари Харесай

Георгиев: Бъдещият зам.-кмет на София изрича с революционен плам неща, от които ти настръхва косата

Бъдещият зам.-кмет на София арх. Любо Георгиев изрича с революционен жар неща, от които ти настръхва косата.

Това написа общинският консултант от ГЕРБ-СДС Георги Георгиев минути след като арх. Любо Георгиев самичък заяви, че ще бъде новият зам.-кмет на София.

Ето я и цялата обява на Георги Георгиев:

" Една кола на семейство не ви ли стига? ", уважаеми софиянци? 
Това ни пита назначеният за консултант на кмета Терзиев и предстоящ зам.-кмет на София арх. Любо Георгиев.

Неделя заран, в студиото на Българска национална телевизия арх. Георгиев изрича с революционен жар неща, от които ти настръхва косата. Не поради политическите ни разлики с този следващ „ избавител на София “, а поради Конституцията, която този човек тотално пренебрегва.

Обобщавам концепциите на „ звездата “ от екипа на Терзиев (само напомням, че арх. Георгиев беше чиновник на госпожа Фандъкова и изхарчи няколко стотин хиляди лв. за писане на визии и тактики, направихме му проверка на харчовете и той напусна обиден): 

- Допуска се най-много 1 автомобил на семейство. Повече от това е разкош. Ще подвигат налога за втора кола. 

- Общината ще ръководи частните ви парцели - най-малко към този момент няма да ги придобива, както до неотдавна споделяха, само че ще дава чартърен празните ви жилища. Точно по този начин - общината ще ви е брокер - на своя глава желаете ли или не... 

- Ако имате апартамент, то не можете да си вършиме каквото желаете - по този начин пишело в Конституцията. Не знам обаче в коя, може би в Димитровската или в Живковската. В актуалната такова нещо няма. 

- И черешката на тортата - в случай че живеете в постройка - монумент на културата, няма да ви гонят да я оправяте, НО ще ви отворят двора за свободен достъп и " туристически турове ". 

На казаното от бъдещия зам.-кмет на София ще отговоря с откъс от настоящата Конституция на Република България - чл.17, алинея 3: " Частната благосъстоятелност е неприкосновена. " Толкова.

Защо в предизборната акция Терзиев и екипа му не споделиха тези свои свежи " хрумвания " на софиянци? Така че ще плащаме, уважаеми съграждани, аз персонално съм подготвен да дам безвъзмездни „ частни “ уроци по правна просветеност на тези хора, окуражени да ръководят освен града ни, само че и жилищата ни от тяхно име и за наша сметка.

P.S.

И с цел да не си помислите, че се заяждам и преиначавам - предлагам определени цитати от изявленията на арх. Георгиев по Българска национална телевизия:

Водещ: По отношение на втория автомобил в едно семейство, вие ли сте стартирал концепцията, че за него би трябвало да се заплаща по-висок налог? 

Л.Г.: - Да, аз сигурно съм на мнение, че притежаването на автомобил и то повече от един автомобил в градска среда би трябвало да е разкош. Пространството е лимитирано, то коства пари.

Водещ: Не може всички на тротинетки да се качим, господин Георгиев! 

Л.Г.: Една кола на семейство не ви стига ли? Като че ли няма градски превоз?! Аз се придвижвам с колело и с градски превоз и не пребивавам в центъра.

" Тази концепция, че аз съм си купил апартамент и имам право на всичко не е реалистична ". 

" Не може да се мисли, че с покупката на парцела, човек е платил и за улицата, канала, дървото, парка и детската градина “. 

" Собствениците на такива здания не би трябвало да бъдат гонени, а да върнат парите по различен метод – да вземем за пример потребление на дворовете или туристически турове. "

P.P.S.. Ето за лукс и фундаменталния откъс:

" Това е най-пазарната логичност - да може да оперираме с ресурса, с който разполага София изобщо. "

Коментар на създателя: София и общината " изобщо " не разполагат с жилищата на хората, били те и празни, неотдадени чартърен. С тях разполагат притежателите им. И никой различен - най-малко съгласно настоящата Конституция.

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР