Бъдещият мениджър на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг работи много

...
Бъдещият мениджър на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг работи много
Коментари Харесай

Тен Хаг е идентифицирал играчи от сегашния състав за своя проект, още мисли за Магуайър и Рашфорд

Бъдещият управител на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг работи доста интензивно по това по какъв начин ще наподобява неговия отбор през идващия сезон, оповестяват медиите на Острова. Нидерландецът прави това в свободното си време, защото той към момента е отпред на Аякс, а грандът се бори за купата в страната. Треньорът към този момент е разпознал група от осем играчи, към които може да се оформи бъдещото ядро и да се гради нов отбор.

Медиите допълват, че също така Тен Хаг работи интензивно върху това да бъдат открити аргументите, заради които Хари Магуайър играе доста по-силно за националния отбор на Англия, само че не и за “червените дяволи ”. Част от медиите осведомят, че от Манчестър Юнайтед може да търсят привличането на нов централен бранител с ляв крайник, с цел да може Магуайър да играе вдясно на центъра на защитата, само че не се разяснява какво ще е бъдещето на играчи на Рафаел Варан, Виктор Линдельоф и Ерик Баий.

Бъдещият треньор продължава и с анализите си на играта на Маркъс Рашфорд, чието бъдеще също е сложено под сериозна въпросителна след слабия сезон, който играе досега, както и дали ще получи късмет да бъде част от новия отбор или ще му бъде издирван покупател. Очаква се привличането на най-малко трима нови играчи, които да имат основно значение за образа на “червените дяволи ” през новия сезон.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР