Бъдещият футболист на Байерн (Мюнхен) Бенжамен Павар е разочарован от

...
Бъдещият футболист на Байерн (Мюнхен) Бенжамен Павар е разочарован от
Коментари Харесай

Световният шампион Павар: Не отивам в Байерн само заради онзи гол

Бъдещият футболист на Байерн (Мюнхен) Бенжамен Павар е отчаян от рецензиите, които е заставен да търпи този сезон с екипа на Щутгарт. През предишното лято 23-годишният защитник стана международен първенец с Франция, само че по-късно последва доста тежка акция за швабите. Тимът е застрашен от изпадане, като четири кръга преди края е на 16-о място, което праща на бараж. Още през зимата Байерн контракти Павар, като ще заплати клаузата му от 35 млн. евро и от новия сезон той ще се реалокира на “Алианц Арена”.

“Байерн не ме притегли единствено поради оня гол против Аржентина, а тъй като съм един от най-хубавите бранители в Бундеслигата - съобщи Павар пред Canal+. - Не можеш да кажеш “Не” на този клуб. Гладен съм за титли още след триумфа на Мондиала. Когато с Щутгарт загубим, постоянно чета, че аз съм бил отговорен за това. ОК, в случай че това ви прави щастливи… Истина е, че позволих някои неточности, първи си признавам за това. Но освен аз съм казусът, а целия отбор се провали.”

Въпросното попадение на Павар против аржентинците беше определено за №1 на финалите в Русия.
Щутгарт е единствено на 3 пункта от непосредствено изпадане, а в това време мъчно ще избегне най-малко баража, тъй като 15-ият Шалке 04 има 6 точки задатък. Бундеслига 30 кръг, събота 20 април  Аугсбург 6:0краен резулат  Щутгарт
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР