Бъдещият австрийски премиер Себастиян Курц в момента не е никакъв,

...
Бъдещият австрийски премиер Себастиян Курц в момента не е никакъв,
Коментари Харесай

Борисов: Курц в момента не е никакъв, за това пътува в икономична класа

Бъдещият австрийски министър председател Себастиян " Курц сега не е никакъв ", за това е пътувал в икономична класа със аероплан за конгреса на ЕНП в Загреб преди дни. Това стана ясно от думите на премиера Бойко Борисов от парламентарната естрада в отговор на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова за разточителното му пътешестване.

Сравнението за това кой по какъв начин е пристигнал на конгреса на ЕНП в Загреб беше направено от хърватският вестник " Ютарни лист ". Изданието означи, че Бойко Борисов е дошъл с държавния " Еърбъс ", до момента в който Себастиан Курц е дохвърчал с цивилен полет в икономична класа.

" България, дружно с Румъния и за жалост Хърватия са измежду по-бедните членове на Европейския съюз. Австрия, въпреки това, е по-развита ", написа " Ютарни лист ".

За илюстрация пуска фотоси с пояснение:

" Първата демонстрира младия Себастиан Курц, бъдещия австрийски канцлер, по какъв начин търпеливо чака реда си да се качи на аероплан на Austrian Airlines. Той даже не влезе в салона на бизнес класата, а непретенциозно се настани на място в икономична класа измежду всички други пасажери. По този метод завоюва благосклонности. "
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР