Бъдещите юристи бяха запознати с работата на съдии, прокурори и

...
Бъдещите юристи бяха запознати с работата на съдии, прокурори и
Коментари Харесай

Бъдещи юристи се запознаха с работата на Окръжен съд - Русе

Бъдещите адвокати бяха осведомени с работата на съдии, прокурори и следователи

Младши арбитър Боян Войков от Окръжен съд - Русе изнесе лекция първо пред четвъртокурсници и незабавно по-късно пред третокурсници от Русенски университет „ Ангел Кънчев “ в Мраморната зала на Съдебната палата, оповестиха от съда в Русе.

Бъдещите адвокати бяха осведомени с работата на съдии, прокурори и следователи. Младши арбитър Войков изясни в детайли типовете каузи, които се преглеждат като първа и като въззивна инстанция от окръжния съд. Той сподели няколко цивилен, наказателни и търговски каузи и обясни спецификата на всяко от тях, като даде опция на младежите да ги прочетат. Традиционно максимален интерес провокираха наказателните каузи, заради което магистратът описа за такива, в които е взел участие във въззивен състав и в уголемен състав. Засегната беше и тематиката за типовете доказателства, които се събират надлежно в гражданските, комерсиалните и наказателните каузи.

Както четвъртокурсниците, по този начин и третокурсниците засипаха домакина с доста въпроси и даже цели проблеми и на всички тях младши арбитър Войков отговори изчерпателно, като на финала пожела на студентите сполучливо довеждане докрай и още по-успешна бъдеща кариера.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР