Бъдещите мисии до Марс стартират от Кипър. Учени-космолози обсъждат тези

...
Бъдещите мисии до Марс стартират от Кипър. Учени-космолози обсъждат тези
Коментари Харесай

Бъдещите мисии до Марс ще стартират от Кипър

Бъдещите задачи до Марс започват от Кипър. Учени-космолози разискват тези вероятности на Международната галактическа среща на върха (International Space Summit), която се организира от през днешния ден до петък (19 октомври) в Никозия.
В продължение на 5 дни кипърската столица е център на интернационалната галактическа просвета, събирайки най-хубавите международни учени. Във форума вземат участие ръководители и специалисти от водещите галактически организации в света – НАСА и Института за галактически проучвания на Русия, министри, откриватели на Космоса, представители от Европа, Китай, Индия, Обединените арабски емирства.
Конференцията е особено отдадена на Марс. На нея ще бъдат разисквани вероятностите за по-широко интернационално съдействие на Земята и в Космоса за проучване на "червената планета ". Научните полемики ще очертаят потреблението на разнообразни принадлежности за нейното проучване, както и бъдещите многостранни галактически задачи, които ще бъдат изпратени до Марс.
Международната среща на високо ниво се провежда от Кипърската организация за проучване на космоса. Създадена преди 5 години с присъединяване на основни интернационалните специалисти от университетските среди и промишлеността, тя предизвиква научните проучвания в региона на Космоса, астронавтиката, астрофизиката. Целта е да се развие локалната галактическа промишленост и Кипър да бъде подложен на галактическата карта.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР