Бъдещи майки влизат в родилните отделения със скрита камера. Така

...
Бъдещи майки влизат в родилните отделения със скрита камера. Така
Коментари Харесай

Жени раждат със скрита камера

Бъдещи майки влизат в родилните отделения със скрита камера. Така бременни желаят да покажат неприятното отношение в АГ лечебните заведения.

"Родих щерка си преди две години. Вместо най-хубавият, това беше най-кошмарният ден в живота ми. Бях подложена на прочувствено и физическо принуждение. Обиждаха ме, заплашваха ме, а най-после една санитарка ми удари пестник. Бях безусловно сама, Естествено нямам никакви доказателства за случилото се. Скоро ми следва второ раждане и този път ще бъда готова ", споделя 34-годишната Лора* Н. По думите ѝ в интернет към този момент има организация на бъдещи майки, които имат намерение да раждат със шпионски устройства, оповестява "Телеграф ".

„ Аз членувам в една загадка фейсбук група, в която има към 200 дами от разнообразни градове. На всички ни следва раждане и множеството считаме да запишем целия развой и да публикуваме записите онлайн, с цел да се види най-сетне на какво подлагат родилките в някои лечебни заведения. В провинцията изключително е същински смут “, изяснява Лора.

В същата група се разяснява всеки случай със гибел на родилка или проблематично раждане.

„ Да се твърди да вземем за пример, че лекарите скачат по корема на майките и въпросният способ „ Кристелер “ не се ползва, е просто неуместно. Всяка жена, която е раждала в България, знае. Имаше няколко акции за насилието над родилки, подвигна се малко звук, само че след това отново – нищо. Затова желаеме доказателства “, споделя друга майка в групата.

Бъдещите родилки купуват скритите камери от интернет. Те описват, че са се спрели на няколко разновидността, като шпионска гривна или скрито копче, което ще пришиват на нощниците си.

Междувременно друга организация приготвя петиция за възстановяване на родилните грижи в България.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР