Бъдещето на звездата на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе все

...
Бъдещето на звездата на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе все
Коментари Харесай

В Испания разкриха: Мбапе е взел решение - остава в ПСЖ

Бъдещето на звездата на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе към момента е неразбираемо, само че наподобява, че към този момент нещата се проясняват. Както е известно, договорът на французина с парижани изтича в края на сезона и доста мощно се твърди, че той ще се причисли към Реал Мадрид.

Това изказване обаче може и да не стане факт. Сега „ COPE “ оповестява, че Мбапе ще разгласи какво има намерение да направи, когато акцията завърши и съгласно испанското издание решението му ще бъде да остане на „ Парк де Пренс “.

Смята се, че в фамилията на Мбапе има спор за това какво би трябвало да направи 23-годишният нападател. Баща му би предпочел той да възобнови контракта си с ПСЖ, до момента в който майка му избира синът ѝ да премине в Реал Мадрид.

Не е несъмнено коя страна ще се окаже печелвиша, само че едно нещо е несъмнено, че към този момент не е изцяло ясно дали дали Мбапе ще в Испания.

Преди няколко дни авторитетното издание „ Екип “ написа, че от ПСЖ ще предложат на Мбапе да го създадат капитан на тима в финален опит да задържат нападателя на „ Парк де Пренс “. В ПСЖ имат вяра, че даването на капитанската лента на Мбапе би бил добър ход, тъй като футболистът е роден в Париж, подготвен е с готовност да оказва помощ на съотборниците си и е състезател за огромните мачове.

В момента капитан на водачът в Лига 1 е бразилският бранител Маркиньос, който носи лентата от 2020 година насам.

Мбапе има 160 гола и 81 асистенции в 209 мача за ПСЖ. Той също по този начин е осъществил 26 гола в 54 мача за националния тим на Франция.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР