Бъдещето на Яя Туре все още остава неясно, макар в

...
Бъдещето на Яя Туре все още остава неясно, макар в
Коментари Харесай

Туре пофлиртува с Юнайтед: Бих научил Погба на това-онова

Бъдещето на Яя Туре към момента остава неразбираемо, въпреки напоследък да се появиха голям брой клюки за идната стъпка в кариерата му. Както е известно, националът от Кот Д'Ивоар изигра последния си мач за Манчестър Сити при триумфа 3:1 над Брайтън.

Яя Туре с прочувствено довиждане към почитателите на Ман Сити

Изненадващо той не изключи трансфер в огромен гранд, като даже съобщи, че би понаучил футболистът на Манчестър Юнайтед Пол Погба на някои трикове.

"Ще забележим, ще забележим. Не изключвам от сметките огромните тимове. Грандовете са доста значими за мен. За мен са значими задачите, които стоят пред даден клуб. Ще бъде мъчно да се изправя против Сити, само че в случай че се наложи ще го направя. Това е част от работата ми ", сподели Туре пред "MEN ".

"С Погба нямаме идентични характерности, тъй като аз съм друг. Обичам да играя с топката, да търча на всички места. Погба е със същия размер, има сходна мощ. Той е състезател, с който бих желал да играя, с цел да го понауча на някои неща ", добави футболистът.

Яя Туре отива при Пелегрини в Уест Хем

На въпроса дали би минал в Юнайтед, Туре отговори: Не, не, не! Феновете ще ме убият! ".

Сити притегли Туре от Барселона през 2010-а, а за осемгодишния си интервал той завоюва три трофеи на Англия, ФА Къп и два пъти Купата на Лигата.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР