Бъдещето на Вестерос вече е ясно, съдбата на майката на

...
Бъдещето на Вестерос вече е ясно, съдбата на майката на
Коментари Харесай

Внимание, спойлер! Епичен финал на "Игра на тронове"

Бъдещето на Вестерос към този момент е ясно, ориста на майката на дракони също е решена. Последната серия на епичната сага бе излъчена през вчерашния ден по НВО. Сюжета се разви по най-изненадващ метод и постави на стоманения престол най-неочаквания човек.

След като Денерис изпепели Кралски чертог в серията от предходната седмица, изникна въпросът дали тя най-сетне ще седне на Железния престол. Това не се случи, а на трона най-неочаквано седна Бран Старк. Управлението на Денерис приключи преди да е почнало, откакто бе убита от Джон Сноу по време на буйна целувка. ”Ти си моята кралица, в този момент и винаги”, споделя Джон преди да забие нож в сърцето й.

Драконът Дрогон пък разтопява стоманения престол след гибелта на Дани. Мъртвото тяло на кралицата е отнесено от дракона.

Тирион, който меко казано е отчаян от държанието на драконовата кралица, хвърля значката си на ръка на кралицата. По-късно в серията той предлага Бран Старк за държател на 7-те кралства. Санса афишира, че Северът ще остане без значение кралство, каквото е било преди доста години. В последна сметка Бран е определен за цар на към този момент 6-те кралства. Тирион е показан за ръка на краля.

Джон Сноу пък се завръща в Нощния пазач, където още веднъж е дружно със своето вълчище Дух.

Санса получава корона и е приета от народа за кралица на севера.

a water bottle in King’s Landing!! #got #gameofthrones pic.twitter.com/mwGQlsLwnh
— Beth (@bethisloco) May 20, 2019
Последната серия не мина без гафове! След като в един от последните излъчени епизоди се появи чаша с кафе на известна верига, във финалната серия се появи и бутилка с минерална вода. Тя се вижда до крайници на Самуел Тарли.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР