Бъдещето на Tesla се следи отблизо от всички експерти в

...
Бъдещето на Tesla се следи отблизо от всички експерти в
Коментари Харесай

Мъск планира да пусне нови електромобили след старта на производството на Cybertruck

Бъдещето на Tesla се следи от близко от всички специалисти в региона на автомобилната промишленост, защото точно компанията на Илон Мъск в този момент е отпред на нововъведенията на международния авто пазар. След зашеметяващо дейно показване на електрическия пикап на Cybertruck, Мъск загатна, че Tesla ще си почине от проектите си за нови модели.

Скорошните събития обаче демонстрират, че в идващите две до три години може да се появят нови модели електрически транспортни средства. След публикуването на финансовите резултати на Tesla за второто тримесечие на 2020 година Мъск разгласи, че се възнамерява да бъдат показани още два модела електрически коли в близко бъдеще.

От изказването на ръководителя на компанията може да се направи изводът, че те ще съставляват дребен електрически автомобил и микробус за 12 пасажери, предопределен за компанията, която е профилирана в продупчване на подземни тунели за публичен превоз. Първите електрически рейсове евентуално ще бъдат показани в тунелите на Лаг Вегас.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР