Бъдещето на „Нефтохимик“ остава неясно заради липсата на финансиране. Поради

...
Бъдещето на „Нефтохимик“ остава неясно заради липсата на финансиране. Поради
Коментари Харесай

"Нефтохимик" се разпада

Бъдещето на „ Нефтохимик “ остава неразбираемо поради неналичието на финансиране. Поради тази причина през днешния ден изпълнителният шеф на клуба Николай Тодоров освободи всички футболисти с настоящи контракти като им даде опция да търсят други разновидности за професионална реализация. Той съобщи, че до няколко дни „ Нефтохимик “ ще изпрати публично писмо до Български футболен съюз с отвод от присъединяване във Втора лига. Това значи, че тимът автоматизирано изпада в " Б " окръжа група.

„ Въпреки голямото ни предпочитание да останем в професионалния футбол, неналичието на средства не ни го разрешава. Ние не можем да съберем тим и да ангажираме футболисти в случай, че нямаме гаранция, че ще можем да обезпечим отговорностите, които поемаме. Изключително сме признателни и радостни, че Комисията по спорт застана зад нас и се разгласи единомислещо, че „ Нефтохимик “ би трябвало да го има. Радваме се, че и господин Бошнаков не се отхвърля от клуба и има планове и в бъдеще да му оказва помощ.

Въпреки всичко това бюджетът на един футболен клуб би трябвало да бъде авансово обезпечен и положителното предпочитание на всички хора, които се сплотиха към идеята „ Нефтохимик “ не стига. “ – сподели Николай Тодоров
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР