Бъдещето на нападателя е обект на непрестанни спекулации, след като

...
Бъдещето на нападателя е обект на непрестанни спекулации, след като
Коментари Харесай

Във Франция: ПСЖ трябва да задържи Мбапе на всяка цена

Бъдещето на нападателя е обект на непрестанни спекулации, откакто към момента не е дал финален отговор дали ще подпише нов контракт с клуба.
Френската звезда на Пари Сен Жермен – Килиан Мбапе, ще остане в клуба „ на всяка цена”. Това написа авторитетното локално издание “Екип”.

Контрактът на футболиста с Пари Сен Жермен изтича в края на сезона, а редица медии настояват, че той е взел решение да премине в отбора на Реал Мадрид. Парижани отхвърлиха колосална оферта от „ кралския клуб” през лятото и в този момент ще създадат всичко допустимо да задържат звездата си.

Това значи, че Мбапе ще получи всичко, което пожела от управлението на клуба. В последните дни виновните фактори в Пари Сен Жермен имаха няколко незабавни срещи след следващото отпадане от Шампионската лига, този път от Реал, който реализира ефектен поврат на „ Сантяго Бернабеу”.

В разнообразни източници даже се появиха информации, че персонално емирът на Катар е наредил да стартират нови договаряния с Килиан Мбапе в опит той да бъде принуден да парафира нов договор с клуба и да продължи кариерата си във френския гранд.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР