Бъдещето на Левски е осигурено и клубът има лиценз за

...
Бъдещето на Левски е осигурено и клубът има лиценз за
Коментари Харесай

Красимир Иванов: "Левски" се развива в правилната посока

Бъдещето на " Левски " е обезпечено и клубът има лиценз за идващия сезон. Това сподели изпълнителният шеф на сините Красимир Иванов при поднасянето на венци и цвета на Могилката, послучай 104-ата годишнина на клуба.

Иванов си пожела " Левски " да продължи пътя на възходящо развиване. " Резултатът от финала за Купата на България поохлади малко нашето въодушевление, само че като цяло мисля, че " Левски " се развива в вярна посока ", сподели той.

Поднасянето на венци беше часове преди решителния мач от плейофите за присъединяване в Лига Еврoпа. Сините одобряват " Черно море " на " Георги Аспарухов ", а спечелилият ще стане последният български представител в евротурнирите.

Иванов изясни, че " Левски " мисли за назначението на нов състезателен шеф. За последните две години на поста се смениха трима души – Станислав Ангелов, Даниел Боримиров и Асен Букарев.

" Обсъжда се назначението на състезателен шеф. Не е Кирил Вангелов (настоящ основен скаут – бел. ред.) любимецът за този пост. Не считам, че това нещо ще стане с конкурс. Не сме обсъждали името на Наско Сираков ", добави Иванов.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР