Бъдещето на херцозите на Съсекс Меган и Хари ще се

...
Бъдещето на херцозите на Съсекс Меган и Хари ще се
Коментари Харесай

Британската кралица свика семейна среща за бъдещето на Хари и Меган

Бъдещето на херцозите на Съсекс Меган и Хари ще се взема решение на среща при кралицата в понеделник. На нея са поканени висшите членове на английското кралско семейство – принцът на Уелс Чарлз, херцогът на Кембридж Уилям, херцогът на Съсекс Хари. Меган може да взе участие в диалозите посредством конферентна връзка, защото се намира в Канада, заяви английското издание " Гардиън ".

Членовете на кралското семейство ще се срещнат за първи път, откакто Хари и Меган изненадващо оповестиха, че се отхвърлят от позицията си на висши членове на английското кралско семейство и желаят да са финансово самостоятелни. Те оповестиха още, че ще прекарват времето си в Северна Америка и във Англия.

Съобщението, което не било съветвано с кралското семейство било изненада и отчаяние за кралица Елизабет, оповестиха английските медии.

Срещата ще е опция да се обсъдят оферти за бъдещето на Меган и Хари, до които се стигнало след серия от съвещания сред представители на кралицата и на държавните управления на Англия и Канада.

На срещата би трябвало да се контракти идната стъпка за новата хибридна роля на Хари и Меган. По неофициална информация кралското семейство желае да има някакво решение преди идващото публично събитие, на което би трябвало да участва принц Хари. То е планувано за четвъртък.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР