Бъдещето на Дони ван де Беек е свързвано всеки ден

...
Бъдещето на Дони ван де Беек е свързвано всеки ден
Коментари Харесай

Легенда на Аякс: Няма да намалим цената на футболистите си

Бъдещето на Дони ван де Беек е свързвано всеки ден с овакантяване на Аякс. Това съобщи и генералният управител на нидерландският гранд Едвин ван дер Саар. Но славният вратар съобщи, че искащите ще би трябвало да платят висока сума за халфа, даже и по време на икономическата рецесия, която аргументи пандемията.

„ Миналият януари хората споделяха, че ще загубим седем или осем играчи, само че в последна сметка бяха единствено двама основни играчи. Големите клубове като Байерн Мюнхен споделиха, че параметрите на трансферния пазар ще се трансформират в идващите прозорци. Но за тях е елементарно да го кажат, тъй като те са тези, които купуват “, сподели Ван дер Саар.

„ Разбира се сумите от 150 до 200 милиона евро ще изчезнат, само че мисля че към момента има висока стойност на някои играчи на Аякс. Те са добре подготвени, имат опит в Европа и са победтели. През предходната година сключихме словесни съглашения с Андре Онана, Николас Талиафико и Дони ван де Беек да останат при нас още един сезон. Обещахме им, че по-късно ще им помогнем да намерят идната стъпка в кариерата си. Нищо не се промени в това отношение, само че няма да вършим 50% отстъпка на искащите да си имат. Заинтересованите клубове могат да не помнят за това понижение “, добави още някогашният вратар на Аякс.

23-годишният Ван де Беек е мощно мечтан от Реал Мадрид, както и от Манчестър Юнайтед и Ювентус.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР