Бъдещето на Джанлуиджи Донарума изглежда все по-несигурно след появилите се

...
Бъдещето на Джанлуиджи Донарума изглежда все по-несигурно след появилите се
Коментари Харесай

Райола урежда трансфер на Донарума в Ливърпул

Бъдещето на Джанлуиджи Донарума наподобява все по-несигурно след появилите се информации за нестабилното финансово положение в Милан, твърди Tuttosport. 19-годишният италианец постоянно е свързван с трансфер в някой от грандовете в Европа, а напоследък се приказва от ден на ден за негово прекосяване в състава на Ливърпул. Известният футболен импресарио Мино Райола пробва да уреди трансфер на Донарума на “Анфийлд” след пропадналата опция да заиграе в тима на Пари Сен Жермен.

Insigne & Donnarumma pic.twitter.com/8HwrVTAbkQ
— Footbalista (@footbalista_) 25 май 2018 година
От Милан са подготвени да се разделят със своя надарен пазач за сумата от 60 млн. евро. Райола пък към този момент е провел диалози с представители на мърсисайдци, в които е споделил, че 40 млн. евро ще бъдат задоволителни за “росонерите” да продадат Донарума.

Ситуацията в Милан е много тежка след отхвърли от страна на УЕФА да подпише съглашението сред двете страни за финансовото положение в клуба. Това значи, че “червено-черните” ще бъдат принудени да се разделят с някои от звездите си, измежду които е и Донарума. Серия А 38 кръг, неделя 20 май  Милан 5:1краен резулат  Фиорентина
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР